Ιστορικό

Πληθυσμός

Παραδόσεις
Ο Φόνος του Μαύρου
Εκκλησίες - Ιερείς
Τοπωνύμια
Νομές Νερού
ΣΠΕ Πρόοδος
Πεσόντες
Δολοφονηθέντες
Αγνοούμενοι
Απόλλων
Αυγερινός
Ελιόμυλος
Ανακοινώσεις
Ποιήματα
Φωτογραφίες
Νιοχωρίτες επαγγελματίες
 
Ανακοινώσεις

Συνεστίαση Νιοχωριτών την Κυριακή 17 Ιουνίου

Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές,

Το Κοινοτικό Συμβούλιο, τα οργανωμένα σύνολα του χωριού μας, Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ, Σωματείο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, ο Όμιλος Γυναικών και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του ιερού ναού Αγίου Χαραλάμπους, παρακάθισαν σε κοινή συνεδρία και αποφάσισαν ομόφωνα όπως οργανώσουν συνεστίαση όλων των Νιοχωριτών. Στη συνεστίαση έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση και οι κάτοικοι του Νέου Χωρίου Πάφου, χωριό που είναι αδελφοποιημένο με το κατεχόμενο χωριό μας. Έχει προσκληθεί επίσης και θα παραστεί η έντιμη Υπουργός Εσωτερικών κ. Ελένη Μαύρου η οποία θα θέσει τη συνεστίασή μας υπό την αιγίδα της.

Βασικός και μοναδικός στόχος της συνεστίασης, είναι η περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών αγάπης που συνδέουν τους χωριανούς μας και ευχόμαστε η συνεστίαση αυτή να αποτελέσει και την αφορμή να ξανασμίξουν όλοι οι Νιοχωρίτες που είναι σκορπισμένοι σε όλα τα μέρη της Κύπρου, να ξαναζήσουν και να θυμηθούν όμορφες νιοχωρίτικες μέρες, να κουβεντιάσουν και να περάσουν ευχάριστα.

Η συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012 και ώρα 1:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΤΡΙΚΚΗΣ» στην Ανθούπολη.

Η τιμή εισιτηρίου εισόδου έχει οριστεί στα €15 το άτομο για μεγάλους και €8 για παιδιά και περι- λαμβάνει φαγητό, απεριόριστο κυπριακό ποτό και φρούτο. Επίσης το εισιτήριο εισόδου είναι και λαχνός κλήρωσης ενός αεροπορικού εισιτηρίου για τα ελληνικά νησιά Ρόδο ή Κω, προσφορά του κ. Άκη Κελεπέσιη, διευθυντή του TOP KINISIS. Τα εισιτήρια μπορείτε να τα αγοράσετε από τους πιο κάτω που καταγράφουμε τα ονόματα και τηλέφωνά τους ή αν αυτό είναι δύσκολο, μπορείτε να τα αγοράσετε από την είσοδο της αίθουσας την ημέρα της εκδήλωσης, αφού τηλεφωνήσετε προηγουμένως για κράτηση θέσεων το συντομότερο δυνατό (μέχρι τις 12 Ιουνίου 2012 το αργότερο).
 
Κώστας Ζερβός Κοινοτάρχης 99465746–22330591

Παύλος Αθανασιάδης

Αναπληρωτής Κοινοτάρχης

99444223

Παντελής Παναγή

Γραμματέας

99435677

Χαράλαμπος Κούννος

Μέλος Κ.Σ.

99222538

Παναγιώτης Χειλάς

Μέλος Κ.Σ.

99598707

Ζωή Κοκονή

Εκπρόσωπος Ομίλου Γυναικών

99431299

Σάββας Γεωργίου

Εκπρόσωπος Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ

99305314

Κώστας Κοκονής

Μέλος Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ

99222635

Βάσος Ανδρέου

Εκπρόσωπος Σωματείου ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

99888566

Θεόδωρος Μεϊβατζής

Εκπρόσωπος Εκκλ. Επιτρ. Αγ. Χαραλάμπους

99631145

Με την ελπίδα ότι η συμμετοχή σας θα είναι αθρόα, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
και σας περιμένουμε.

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Σημειώσεις:
1) Στη συνεστίαση μπορούν να παρευρεθούν συγγενείς και φίλοι σας που δεν είναι Νιοχωρίτες.
2) Παιδικά εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στην είσοδο της Αίθουσας. Επιβάλλεται όμως η προηγούμενη τηλεφωνική κράτηση από μέρους σας.